Hollywoodin parhaat hampaat

Tämän päivän julkisuuden henkilöillä on kaikkea mitä voi vain toivoa: lahjakkuutta, älykkyyttä, timmi vartalo, upea iho ja hohtavat hampaat. Riippumatta siitä koostuuko hammasrivistö omista helmistä vai onko käytetty hammaslääkärin apua, hohtava hymy on tärkeä osa julkisuuden henkilön ulkonäköä. Hampaat saavat näkyä rohkeasti, vaikka niissä olisikin pieniä rakoja kuten Madonnalla tai Lauren Huttonilla. Täydellisestä hymystä on syntynyt monelle julkisuuden henkilölle avainmerkki. Heidät voidaan tunnistaa pelkästään hymyn avulla. Varmasti tällä listalla olevien näyttelijöiden nimet tuovat ensimmäiseksi mieleen hänen hymynsä ja kauniit hampaat. Hymy voi siis vaikuttaa jopa tuhansien kilometrien päähän!

Ykkösenä listallamme on Julia Roberts, joka on häikäissyt hymyillään valkokankaita jo Pretty Womanista lähtien. Roberts on puhunut lehdissä, ettei hän käytä edes hammastahnaa! Hän kuulema pesee hampaansa ruokasoodalla, kuten hänen isoisänsä oli tehnyt aikoinaan. Eikä hänen isoisällään ollut elämässään muuta vikaa hampaissa kuin yksi reikä – kerran. Jossain toisessa lehdessä oli kirjoitettu, että Julia Robertsin hampaat olisivatkin hammaslaminaatit eivätkä aidot. Oli asia kummin päin vain, Julia Roberts on ollut vuosikymmeniä Hollywoodin valkokankaiden ja punaisten mattojen säteilevin hymyilijä. Ikä ei ole ainakaan himmentänyt hymyä lainkaan.

Kim Kardashian ja Tom Cruise

Kim Kardashianista tulee ehkä ensimmäiseksi mieleen eräs toinen ruumiinosa, mutta Kim Kardashian on siunattu myös hampaiden suhteen. Hänellä on hyvin täyteläiset huulet ja luonnollisesti asettunut kaunis hammasrivistö, johon ei suurella todennäköisyydellä ole tehty laminaatteja, vaan kyseessä ovat hänen omat hampaansa. Kim Kardashianin lapsuuskuvia katsoessa voi selvästi huomata, että hän on joutunut käyttämään hieman oikomishoitoa ja valkaisua hampaisiinsa, mutta se on hyvin vähäistä nykyajan Hollywoodissa. Hampaiden valkaisu Las Vegasissa on hyvin suosittua julkisuuden henkilöiden sekä tavallisten tallaajien keskuudessa. Kim Kardashian pystyy valaisemaan huoneen kauniilla hymyllään. Kauniit hampaat ovat myös syy onnistuneisiin valokuviin.

Tom Cruisen hymy on Hollywoodin klassikko, joka on hurmannut naisia jo vuonna 1987 ilmestyneestä Top Gunista lähtien. Cruisen hymy on Hollywoodin tunnetuimpia korjattuja hymyjä. Näyttelijän hampaat olivat uran alussa hyvin vinot eikä nykyisestä valkoisesta hymystä ollut tietoakaan. Cruise on joutunut käymään läpi useita toimenpiteitä saavuttaakseen nykyisen upean käyntikorttihymynsä. Hänen hampaistaan näkee, että etuhampaita on suoristettu, sillä ne ovat epätavallisen täydellisesti symmetriset. Joitain hampaita on luultavasti korjailtu posliinilaminaateilla, joka on hyvin normaali toimenpide Cruisen kaltaiselle monimiljonäärille. Cruise on selvästi käynyt myös useissa valkaisuhoidoissa, sillä hänen hampaansa ovat jopa epätavallisen valkoiset. Cruisen epätavallinen komeus ei siis ole vain sattumaa.

Anne Hathaway ja Matt Damon

Anne Hathaway on palkittu näyttelijä, jota voidaan hymynsä takia pitää Julia Robertsin mantelin perijättärenä. Hänen hymynsä muistuttaa paljon Robertsin hymyä: Annen huulet ovat täyteläisen suuret ja hänen hymynsä on iso. Se häikäisee minkä vain elokuvakankaan tai tilan, jossa Hathaway avaa suunsa. Anne Hathaway voitti Oscarin roolistaan Les Miserablessa, jonka yhdessä kohtauksessa hänen roolihahmonsa hampaita revittiin pois kadulla, jotta roolihahmo saisi rahaa lapsensa lääkkeisiin. Kohtauksen valmistelussa maskeeraajilla on ollut työtä saadakseen Hathawayn hohtavat hampaat näyttämään revityiltä. Hathaway itse sanoi, että olisi repinyt omia hampaitaan irti saadakseen osan hänelle Oscarin tuoneessa elokuvassa.

Matt Damon on yksi Hollywoodin lahjakkaimmista näyttelijöistä. Damonin esittämissä elokuvarooleissa hänen hymynsä ei ole ylittänyt hänen suurenmoista roolisuoritustaan, mutta Damonilla on merkittävän kauniit hampaat ja hurmaava hymy. Hymy on luonnollinen jatke hänen poikamaiseen ulkonäköön ja hampaat näyttävät luonnollisilta. Hymyillessään Damon varastaa kiistatta kaiken huomion ympäriltään. Hänen hymynsä tuo mieleen lapsuuden ihastukset, koulun suosituimmat pojat. Se hurmaa ja vie jalat alta vastakkaiselta sukupuolelta. Parasta Damonin hampaissa on, että niihin ei ole tehty suuria toimenpiteitä, korkeintaan Hollywoodin vakiohoitoja eli valkaisuja. Luonnollisuus on harvinaista elokuvateollisuudessa, joten siitä lisäpisteitä Damonille.